64. Dat is uiteindelijke aantal rondjes dat Max Verstappen afgelopen zondag reed. Dit ter voorbereiding op de eerste Grand Prix van het seizoen wat dit jaar start in Bahrein op 28 maart.

Het team van Mercedes reed opvallend genoeg de minste rondjes in de afgelopen dagen namelijk 305. Het team van Max RedBull reed er 65 meer.

Max gaf zelf aan afgelopen zondag terug te kijken op goed weekend. De eerste indruk was goed en alles ging zo wat probleemloos. 

”We hebben ons programma gereden en. ik heb een positief gevoel in de auto” aldus Verstappen. ” Wij hebben geen grote problemen gehad en gaan hier niet weg zonder grote vraagtekens.”

Wel gaf Verstappen aan dat alles in het raceweekend weer anders kan zijn. Je weet nooit precies met hoeveel benzine de andere teams rijden tijdens de test. Of ik rustiger de openingsrace inga dan andere jaren? Ik ben altijd rustig. Het gaat erom dat je het beste uit jezelf haalt en dan ligt het aan de auto waar je staat op de grid. Maar tot nu toe is alles positief.”

 


Bron: Liderendeportes

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *