Ons verhaal

2019

Formule 1 keert terug in Zandvoort

Na afwezigheid van 35 jaar werd bekendgemaakt dat de Grand Prix van Nederland terugkeert op het Circuit van Zandvoort. Als mede inwoners van Zandvoort Aan Zee was de euforie ook bij ons goed te voelen. Dit was het moment waarop het idee voor Circuitsieraden.nl werd geboren.

Bedacht in Zandvoort aan zee door moeder en zoon

Circuitsieraden.nl is een onafhankelijk merk, opgericht door edelsmid Jacqueline Hermans en Lennart. Met meer dan 30 jaar ervaring binnen de sieraden branche, weet Jacqueline precies wat er nodig is om een kwalitatief goed product op de markt te brengen. Haar methode is uniek door uitgebreide kennis van materialen en jarenlang vakmanschap.
Deze deskundigheid in combinatie met de ervaring die Lennart heeft opgedaan op het gebied van marktbenadering zorgt voor de sleutel tot het succes van het bedrijf.

2020

Uitbrengen collectie Circuit Zandvoort

In de herfst van 2020 werd de website van Circuitsieraden.nl geïntroduceerd in de digitale retail. In de loop der maanden hebben we bij Circuitsieraden steeds meer over onze klanten geleerd. Wij geloven oprecht dat de sleutel tot een uniek en kwalitatief product voortkomt uit een nauwe samenwerking met onze klanten. Dit is onder meer terug te zien in de 80+ 5 sterren reviews van Jacqueline.

Achter de schermen zijn we al druk bezig met productontwikkelingen. We kijken naar andere circuits die we graag in ons assortiment meenemen. Jacqueline is al bezig met de eerste ontwerpen en wij hopen dit jaar nog met heel gaaf nieuws te komen. Houdt ons dus vooral in de gaten op onze socials!

Onze kernwaarden

Unieke Ontwerpen

Alle sieraden zijn ontworpen door meester goudsmid Jacqueline Hermans.

Vakmanschap

Met verschillende onderscheidingen en meer dan 30+ jaar ervaring binnen de sieraden branche.

Passie

Passie voor zowel motorsport en sieraden komen samen in ons assortiment.